AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2018 11:54
Spilforslag til Premier League: Tabermøde på St. Mary's

Vi er klar med flere spilforslag til både lørdag og søndag i Premier League.


Lørdag kl. 16.00 - Fulham - Bournemouth - 2 (AHC 0) - 1,81 @ bet365

Bunden er gået ud af forsvaret i Fulham, som alene i de sidste tre kampe har indkasseret 12 mål. Samtidig meldes flere forsvarsspillere tvivlsomme til kampen, hvilket nok skal give anledning til panderynker med tanke på, at Bournemouth kigger forbi.
 
For selv om gæsterne skuffede undertegnede ved kun at spille 0-0 mod Southampton i sidste runde, så har de stadig kun City, Arsenal og Chelsea over sig i tabellen, når det handler om at score flest mål. Bournemouth er traditionelt stærke på hjemmebane, men den hidtidige indsats på udebane er nu også godkendt efter sejre over West Ham og Watford samt nederlag til Burnley og Chelsea.
 
Bournemouth er ganske enkelt bedre kørende end Fulham, som både er ramte af skader og samtidig har uro på trænerposten. Kampen er angiveligt sidste chance for Slavia Jokanovic, og det kan selvfølgelig motivere til en mere defensiv tilgang til kampen. Løsningen bliver et asian handicap på 0, så indsatsen returneres ved uafgjort, mens pengene følger troen på Bournemouth.
 
Lørdag kl. 16.00 - Southampton - Newcastle - X - 3,35 @ NordicBet
 
Det er en duel mellem Premier Leagues to mest formsvage mandskaber, når Southampton (1-3-5) tager imod Newcastle (0-2-7) på St. Mary’s. Og selv om fordelen af hjemmebane gør Southampton til favoritter her, så er odds omkring 2,10 på 1-tallet altså ikke fristende.
 
Det skyldes især de offensive problemer hos Southampton, som er gået målløse fra banen i de sidste fire kampe. Newcastle scorer heller ikke ligefrem mål på samlebånd, men til forsvar for holdet skal siges, at man allerede har mødt fem af holdene fra Big Six i løbet af de første ni runder.
 
Begge hold vil naturligvis jagte sejren, men jeg kan have mine tvivl om, hvorvidt evner og selvtillid rækker til det. Hverken Southampton eller Newcastle har let ved at score mål i øjeblikket, og i en forventet jævnbyrdig og målfattig affære stikker X’et ud som det mest interessante spil til godkendte odds 3,35.
 
Søndag kl. 14.30 - Crystal Palace - Arsenal - 2 - 1,91 @ NordicBet
 
Disse linjer skrives før Arsenals kamp mod Sporting i Lisssabon, hvor The Gunners er oppe på 10 sejre i træk i alle turneringer – og syv i Premier League. Det er imponerende arbejde af Unai Emery, som i øvrigt forventes at rotere til Europa League-kampen, så benene holdes friske til det hårde program.
 
Hårdt har det også været for Crystal Palace, men det skyldes resultaterne snarere end kampenes intensitet. De sidste fire kampe har således kastet bare ét point og én scoring af sig, hvorfor Palace er rutsjet ned omkring den forhadte nedrykningsstreg for 10. spillerunde.
 
Arsenal-offensiven sprudler i øjeblikket, og da Palace har svært ved både at skabe chancer og score mål, frister 2-tallet her gevaldigt. Så med forbehold for, at der sker uventede ting torsdag aften i Lissabon, ligner odds 1,91 på en udesejr her faktisk et ganske solidt spil.
 
Søndag kl. 17.00 - Manchester United - Everton - X - 3,90 @ Betfair
 
Indsatserne stiger fortsat i Everton-eksperimentet, som er oppe på fem gevinstløse runder i træk efter Evertons 2-0-sejr over Crystal Palace i sidste runde. Nu venter så en udekamp imod Manchester United, som blot har vundet en af de sidste syv kampe i alle turneringer, selv om både spil og især attitude har set bedre ud i løbet af de seneste kampe.
 
Det er altid svært at gæste Old Trafford, og Everton tabte da også med 0-4, da holdet seneste var på besøg for næsten præcis et år siden. Fem måneder inden fik Everton 1-1, da en straffesparksudligning i sidste minut af Zlatan Ibrahimovic forhindrede sensationen.
 
Vi fordobler indsatsen til 320 kroner og håber på en gentagelse, som i øvrigt vil løfte tilbagebetalingen fra det nuværende minus til 184 procent.
 
Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
 
Indskud i denne runde: 320 kr.
Samlet indskud: 680 kr.
Samlet gevinst: 148 kr.
Samlet resultat: -532 kr.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE