AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2018 20:21
Spilforslag til Premier League: Kan West Ham drille Chelsea?

Så er der spilforslag til Premier League, hvor Everton-eksperimentet jagter oprejsning efter otte gevinstløse runder i træk.


Lørdag kl. 13.30 - Everton - Liverpool - X - 4,20 @ NordicBet

Det kræver nerver af stål at følge Everton-eksperimentet i disse tider, hvor indsatsen sætter rekord uge for uge. Kort fortalt handler Everton-eksperimentet om, at vi satser på et uafgjort resultat i samtlige af Evertons Premier League-kampe. Startindskuddet er 10 kroner, som fordobles løbende, hver gang Everton ikke spiller uafgjort.

Det betyder, at indsatsen før lørdagens kamp er oppe på 2.560 kroner, da Everton ikke har spillet uafgjort i de sidste otte ligakampe. Og den høje indsats gør, at et uafgjort resultat imod Liverpool vil sikre sæsonens overskud med en stor margin.

Vi håber derfor, at heldet vender i lørdagens lokalopgør. I hvert fald var 1-1-resultatet mellem de to hold på Anfield i december det syvende af slagsen i de seneste 11 indbyrdes opgør i Premier League.

Rekordindsatsen sættes derfor nok engang på X hos Everton, der kun ”undergås” af Arsenal, Chelsea og de to Manchester-hold, når det handler om uafgjorte resultater, som The Toffees blot har leveret syv af hidtil i denne sæson.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:

  • Indskud i denne runde: 2.560 kr.
  • Samlet indskud: 6.210 kr.
  • Samlet gevinst: 2.268 kr.
  • Profit: -3.942 kr.

Søndag kl. 15.15
Arsenal - Southampton
1 (AHC -1,5)
2,50 @ NordicBet

Disse linjer skrives før Arsenals kamp i Europa League mod CSKA Moskva. Den kan dog ikke ændre ved, at The Gunners har været godt kørende på hjemmebane i 2018, hvor kun Chelsea og Manchester City har taget point fra Wengers mandskab, der ellers har vundet med cifrene 4-1, 5-1, 3-0 og 3-0.

Årets kampe har dermed været symptomatiske for Arsenal i en sæson, hvor holdene fra den nederste halvdel af tabellen har fået en hård medfart på Emirates, hvor kun Swansea og Newcastle er sluppet fra med smalle nederlag.

Det har Southampton ikke ligefrem brilleret i på det seneste. Begge udekamp i marts er tabt med 0-3 til henholdsvis Newcastle og West Ham, mens det dog rimeligvis skal siges, at The Saints holdt både Manchester City og Chelsea nede på smalle nederlag.

Totalt står Southampton dog med målscoren 13-26 og 2-6-7 på udebane, så odds 2,50 på en Arsenal-sejr på mere end et mål frister med tanke på, at det topmotiverede hjemmehold har vundet 9 af 12 sejre på eget græs med mindst to mål i denne sæson.

Søndag kl. 17.30
Chelsea - West Ham
Begge hold scorer
2,25 @ bwin

Chelsea mistede formentlig chancen for at slutte i top 4 med 1-3-nederlaget til Tottenham i sidste runde. Der venter derfor manager Antonio Conte et massivt arbejde med at motivere spillere til den sidste del af en sæson, som efter alt at dømme bliver italienerens sidste i klubben.

Motivation er næppe en mangelvare hos West Ham, som stadig er syv point fra den magiske grænse på 40, der normalt immuniserer hold mod nedrykning fra Premier League. The Hammers vandt senest med 3-0 over Southampton, og dermed har holdet scoret mindst ét mål i 12 af de sidste 13 kampe.

Chelsea har godt nok holdt målet rent i mere end hver anden hjemmekamp, men det skyldes mere fortidens meritter end den nuværende styrke: ser vi alene på de sidste syv kampe, har The Blues kun lukket af i enkelt af disse.

West Ham har scoret mål i samtlige af de sidste otte udekampe, hvilket inkluderer ture til både Manchester City, Tottenham og Liverpool, mens holdet i sidste sæson kom på tavlen i alle udekampe mod holdene fra top 6 med Arsenal (0-3) som den enlige undtagelse.

Begge hold har scoret i fem af de sidste seks indbyrdes opgør mellem holdene, og odds 2,25 på, det sker igen under de nuværende forudsætninger ligner et af weekendens bedste værdispil.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE