AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2018 20:20
Spilforslag til Premier League: Højbjerg på overarbejde på sydkysten

Så er der spilforslag fra den bedste engelske række til både lørdag og søndag!


Lørdag kl. 16.00 - Bournemouth - Southampton - 1 - 2,07 @ NordicBet

Bournemouth har været en af sæsonens positive overraskelser med tre sejre i de sidste fire kampe og en placering som nummer 6 før landskampspausen.
Det samme kan ikke helt siges om Southampton, der står med 1-0-3 på udebane og som i øvrigt tabte de sidste tre kampe før pausen med en samlet målscore på 0-8.
 
Bournemouth er stærke på hjemmebane (3-1-0), hvor man har scoret mindst to mål i alle kampe. Til sammenligning har Southampton lukket mindst to kasser ind i seks af de sidste syv kampe.
 
Odds på 1-tallet er raslet stille ned i løbet af ugen, med 2,07 er stadig en godkendt betaling for hjemmesejren, selv om Bournemouth ikke har slået Southampton i et eneste af de sidste fire indbyrdes opgør.
 
Lørdag kl. 16.00 - Newcastle - Brighton - X - 3,25 @ Betfair
 
Newcastle er stadig uden sejre efter Manchester Uniteds spektakulære comeback i sidste runde, hvor en føring på 2-0 blev til et nederlag på 2-3. Nu kan The Magpies så se frem til et mere humant kampprogram i de næste 10 runder efter at have mødt fem af holdene fra Big Six i løbet af de første otte kampe.
 
Brighton tog en overraskende sejr på 1-0 over ellers formstærke West Ham i sidste runde, hvorfor holdet faktisk kun har lidt to nederlag (til Tottenham og Manchester City) i løbet af de sidste fem kampe. Men Brighton er svage på udebane, hvor man er gået målløse fra banen i tre af fire kampe, som har kastet et enkelt point af sig.
 
Jeg tror, at begge hold vil have en afventende tilgang til dette opgør, som let kunne blive en målfattig affære. Newcastle har manglet både viljen og evnerne til at afgøre kampene, mens Brighton har været langt stærkere hjemme end ude. Et uafgjort resultat ligner et godt bud på et salomonisk udfald af kampen mellem de to hold, som i øvrigt spillede 0-0, da Brighton senest gæstede St. James’ Park i december.
 
Søndag kl. 17.00 - Everton - Crystal Palace - X - 3,60 @ NordicBet
 
Everton-eksperimentet er oppe på fire gevinstløse kampe i streg efter The Toffees’ flotte 2-1-sejr ude over Leicester i sidste runde. Det betyder, at indsatsen – der som bekendt starter på 10 kr. og fordobles ved hvert tabt spil – er oppe på 160 kr. til hjemmekampen imod Crystal Palace.
 
Netop Palace fremstod i runderne op til landskampspausen som et af Premier League mest tandløse hold rent offensivt med tre af fem målløse kampe i september/oktober samt et udbytte på fire point fra samme.
 
Everton fandt omvendt formen før landskampene med sejre over først Fulham og siden Leicester. Til gengæld er to af de sidste tre kampe mellem disse hold på Goodison endt uafgjort, så indsatsen her ryger op i 160 kr. i håbet om et ”falsk” hattrick.
 
Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
 
Indskud i denne runde: 160 kr.
Samlet indskud: 360 kr.
Samlet gevinst: 148 kr.
Samlet resultat: -212 kr.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE