AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:04:2018 14:27
Spilforslag til Champions League: Salah netter mod City

En Mohamed Salah-scoring onsdag aften er ganske velbetalt - og det vil vi gerne anbefale!


Onsdag kl. 20.45 - Liverpool - Manchester City - Mohamed Salah scorer - 2,45 @ Unibet

Det er sjældent kedeligt, når Jürgen Klopp og Pep Guardiola står over for hinanden i de små trænerbokse.

Liverpools 4-3-sejr over Manchester City i januar var måske det spillemæssige højdepunkt, men faktisk er det i alt scoret 38 mål i de 12 kampe, som trænerne har udkæmpet mod hinanden.

Det er derfor ikke uden grund, når det meste af fodbold-Europa forventer en medrivende kamp onsdag aften på Anfield, og har man først sagt mål må man også sige Mo Salah.

Egypteren har scoret 37 mål i alle turneringer denne sæson, og alene i 2018 er det blevet til 14 scoringer i 13 kampe for Liverpool – foruden en scoring for Egyptens landshold i venskabskampen mod Portugal i marts.

På Anfield har Salah scoret mål i syv af de sidste otte kampe med en total på 12 kasser, mens den målløse undtagelse var 0-0-kampen mod FC Porto, hvor den 25-årige egypter først kom på banen efter 74 minutter.

Odds 2,45 på mål af Mo Salah i en hjemmekamp, der forventeligt bliver målrig, er godkendt og købt!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE