AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 21:35
Spansk midtbanespiller blev tilbudt til Liverpool: Det var ikke en prioritet

Liverpool havde muligheden for at hente en spansk midtbanespiller, men det sagde the Reds nej til.


I sidste uge blev Marcos Llorente solgt til Atlético Madrid, og dermed lavede han det forbudte skifte fra Real Madrid, men spanieren kunne faktisk have undgået at blive upopulær blandt Real Madrid-fansene.

Det havde dog krævet, at situationen hos Liverpool havde været en anden.

Marcos Llorente blev nemlig tilbudt til Champions League-mestrene, men herfra lød beskeden, at der ikke var plads til den defensive, spanske midtbanespiller i øjeblikket.

- Jeg kontaktede flere klubber for at lade dem vide, hvad der var sket i samtalen mellem Zidane og Marcos. En af dem var Liverpool, men Marcos’ position var dækket ind, og det var ikke en prioritet, fortæller midtbanespillerens agent og onkel, Julio Llorente, til Cadena SER.

Marcos Llorente er også tidligere blevet sat i forbindelse med både Chelsea og Tottenham, men nu skal han forsøge at beskytte forsvaret og fordele boldene hos Atlético Madrid i de kommende sæsoner, hvor han sandsynligvis er udset til at være Rodris afløser.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED