AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 19:55
Spansk landstræner: De Gea er ikke automatisk førstevalg

David De Gea har været automatisk førstevalg i buret for Spanien siden slutningen af Vicente Del Bosques tid som landstræner. Den nuværende spanske landstræner Robert Moreno har derimod ikke noget klart førstevalg.


David De Gea har i en alder af 28 år allerede 39 landskampe på cv’et. Pladsen i målet for de rød-blå er dog ikke længere så sikker, som den var tidligere. De Gea er på ingen måde selskrevet på holdkortet hos Robert Moreno, der i de seneste kampe har foretrukket Kepa fremfor United-keeperen.

- Mine målmænd er De Gea, Kepa og Pau Lopez. Jeg kan godt lide, at der er konkurrence. Kepa er ikke foran De Gea og heller ikke Lopez. Jeg ønsker at komme til EM med tre målmænd, der er klar til at konkurrere. De spiller alle tre på et højt niveau, og det er nuancer, der adskiller dem, siger Moreno ifølge radiostationen Cadena SER.

De Gea har haft mange gode kampe i den spanske landsholdstrøje, men under VM i fjor så den spanske keeper til tider ret sløj ud. I særdeleshed i 3-3-kampen mod Portugal, hvor De Gea lavede et stort drop, der førte til en scoring af Cristiano Ronaldo.

Det bliver spændende at se, hvem Robert Moreno sætter til at vogte målet i Spaniens næste EM-kvalifikationskamp mod Rumænien. Kampen spilles den 5. september.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED