AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 16:14
Southgate forklarer: Derfor er Arsenal- og Liverpool-profiler siet fra

Gareth Southgate sætter nu nogle ord på de manglende spillere.


Det bliver Kyle Walker, Kieran Trippier og Reece James, som skal agere højrebacks for England i de kommende EM-kvalifikationskampe.

Det offentliggjorde Gareth Southgate torsdag, hvor han udtog sin landsholdstrup.

Dermed blev der ikke plads til hverken Ben White fra Arsenal eller Trent Alexander-Arnold, og nu forklarer den engelske landstræner hvorfor.

- Hvad angår Ben... det er meget ens med Ben og Trent (Alexander-Arnold, red.). De tre personer, der er valgt ind som højrebacks, de er kun lige foran disse to spillere.

- Vi er velsignet på den position, hvad angår bredde. Det er den sværeste position at udtage spillere til, og der er aldrig et fastlagt kriterie, og det svinger lidt, alt efter formkurver.

- Men Kyle Walker og Kieran Trippier var de spillere, der spillede på positionen under VM-slutrunden, og de har været stabile, mens Reece kommer tilbage, og han er en topklasse spiller.

- Vi ville elske at have samme bredde på hver position på banen, lyder det fra Southgate i forbindelse med udtagelsen.

Southgate forklarer videre, at han ville have udtaget Raheem Sterling, hvis han var kampklar.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar til at slå transferrekord på stjerne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE