Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Southgate afslører: Derfor er Sterling ikke udtaget

Af Kasper Leif Pedersen
24.05.2023 Kl. 14:25
Chelsea-spilleren misser Englands kampe mod Malta og Nordmakedonien i EM-kvalifikationen.

Gareth Southgate kunne for nyligt løfte sløret for de engelske spillere, der indgår i landsholdstruppen.

Her er der bl.a. flere overraskelser, hvor Crystal Palace-stjernen Eberechi Eze er udtaget for første gang, mens Nick Pope måtte udgå med skade.

Dog var der også en overraskelse at finde i truppen, da Raheem Sterling, der vanligt er at finde, ikke var udtaget.

Og den engelske landstræner har nu afsløret, at han har været i dialog med Chelsea-spilleren.

– Jeg talte med ham (Raheem Sterling,red.) for en uges tid siden eller deromkring. En almindelig snak. Han er ikke tilfreds med sin fysiske tilstand, da han har problemer med sit baglår. Han var ikke rigtig i betragtning. Han mener ikke, at han fungerer på det niveau, han har brug for. Vi er altid opmærksomme på spillernes velfærd, og vi skal give spillerne tid til at komme til hægterne, men ikke til at dekonditionere fysisk. Som alle andre lande har vi vigtige kvalifikationskampe på vej til Tyskland (EM 2024,red.)

– Vi har udtaget en stærk trup, og spillerne nyder altid at komme her. Jeg tror, at vi vil klare det så godt, som vi kan, sagde Southgate ifølge Mirror.
 
Chelseas vikariende manager, Frank Lampard, satte også nogel ord på Raheem Sterlings fravær.
 
– Jeg kender ikke de nøjagtige detaljer i samtalen mellem Raheem og Gareth, så jeg ved bare, at Raheem er en topspiller, som har spillet for England mange gange. Så bare ud fra mine personlige minder om at have spillet for England i mange år ved jeg, at disse kampe i slutningen af sæsonen nogle gange er anderledes udfordringer i forhold til individer. Man har spillet mange kampe, mange minutter, og hvis der er en gensidig samtale mellem de to, så er jeg sikker på, at de vil finde det rigtige resultat, det bedste for England og det bedste for Raheem, slutter Lampard.
 
Chelsea spiller i midtugen mod Manchester United.
 

 

 

Annonce