AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 21:55
Southampton overlevede Citys skydetelt og vandt på flot langskud

Che Adams udnyttede en stor fejl og scorede det enlige mål i Southamptons sejr mod Manchester City.


Søndag aften tog Southampton en 1-0-sejr mod Manchester City i Premier League. 

Manchester City misbrugte den ene chance efter den anden, og så endte Che Adams med at blive matchvinder med sin scoring fra lang afstand. 

Fra starten af kampen var det ikke overraskende Manchester City, der tog kontrol over kampen, men Southampton-spillerne pressede højt, og efter 16 minutter gav det pote. 

Stuart Armstrong opsnappede bolden fra Olexandr Zinchenko, og bolden røg hen for fødderne af Che Adams, som sparkede øjeblikkeligt til kuglen, der strøg i en flot bue henover Ederson fra stor afstand. 

Det var Southampton-angriberens første Premier League-mål 

Målet betød blot, at Manchester City pressede endnu mere på for en scoring, men Alex McCarthy stod formidabelt mellem stængerne hos Southampton. 

Gang på gang haglede afslutningerne afsted mod den engelske målmand, men det lykkedes ikke for Manchester City at få scoret, og samtidig truede hjemmeholdet også i den modsatte ende af banen. 

Det lykkedes Southampton at holde stand, og derfor rykker The Saints op på 13. pladsen med 43 point. Manchester City er stadig nummer to med 66 point. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED