AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:06:2017 12:25
Southampton melder Liverpool for beskidte kneb i Van Dijk-transfer

Southampton har meldt Liverpool til Premier League for en ulovlige fremgangsmåder i kampen om Virgil Van Dijk.


Southampton har tirsdag henvendt sig til Premier League omkring Liverpools fremgangsmåde i kampen om den hollandske forsvarsspiller Virgil Van Dijk. The Saints vil have ligaen til at undersøge, om Liverpool har gjort noget ulovligt, hvilket man mistænker dem for. Det skriver Southern Daily Echo, der dagligt dækker Southampton.

Mediet skriver, at der mandag i samme tidsrum kom et unaturligt stort flow af historier ud om, at Van Dijk havde valgt Liverpool - alle med beretningerne om, at manager Jürgen Klopp var grunden til dette.

Hvad Southampton præcis hentyder til i forhold til ulovligheder fra Liverpool - om det er kontakt til spillerne eller brug af medierne - står uvidst hen lige nu. Sikkert synes det dog, at Premier League vil undersøge Liverpool FC's metoder i kampen om spilleren.

Southamptons ledelsen skulle have haft møde tirsdag morgen og derefter besluttet at indgive sagen.

Det er uklart, hvad det får af konsekvenser, men det vil formentlig ikke gavne Liverpools chancer for at hente spillere.

Historien om Van Dijk til Liverpool fra mandag:

The Guardian, BBC, Liverpool Echo, Daily Telegraph, The Times og flere medier melder, at midterforsvareren har informeret Liverpool og Southampton om, at han foretrækker et skifte til Merseyside. 

Liverpool er endnu ikke nået til enighed med Southampton om en pris for van Dijk, men er villige til at betale de £60 millioner, som Southampton kræver. 

De er også klar til at matche Manchester Citys kontrakttilbud på £200.000 om ugen for den tidligere Celtic og Groningen-stopper, der bliver Liverpools rekordindkøb og bedst betalte spillere, skulle en handel - hvilket det ligner - blive en realitet. 

Anfield-klubben har ikke ønsket at kommentere på rygterne, men anser efter sigende hans ventede ankomst som en signifikant udvikling grundet interesse fra Chelsea og Manchester City. 

Van Dijk kom til Southampton fra Celtic for £13 millioner tilbage i 2015. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE