AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 20:41
Southampton lurer på 30-måls senegaleser

For at styrke angrebet har Southampton rettet blikket mod Tyrkiet, hvor Mbaye Diagne har høvlet mål ind i den forgangne sæson.


Southampton endte denne Premier League-sæson få point over nedrykningsstregen.

For at undgå lignende overlevelses-drama i den kommende sæson, er klubben parat til at styrke sit angreb med en ægte målskytte.

Ifølge det tyrkiske medie Aksam er Southampton nemlig klar til at bruge millioner af pund på at købe senegalesiske Mbaye Diagne fri fra sin kontrakt med den tyrkiske mesterklub Galatasaray.

Årsagen er simpel.

Mbaye Diagne har høvlet mål ind for både Kasimpasa - som han spillede for indtil vintertransfervinduet - og Galatasaray i den indeværende sæson.

Samlet blev det til 30 mål i 29 kampe, hvilket nu har gjort den 27-årige angriber attraktiv hos Southampton.

Ifølge Transfermarkt.com har angriberen en markedsværdi på £8,1 millioner, men siden at han blev købt for blot et halvt år siden, synes missionen og prisskiltet ikke at være så ligetil.

Southamptons topscorer i sidste sæson blev Danny Ings og James Ward-Prowse, der begge blot formåede at score syv Premier League-mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED