AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 08:39
Southampton-boss glad for sin trup

Southampton-manager Ralph Hasenhuttl udtaler, at han er meget glad for sin trup, idet man er dækket godt ind på alle positionerne.


Premier Leauge-klubberne er godt i gang med at forberede sig til den kommende Premier League-sæson, der bliver skudt i gang i næste måned.

Det gælder også Southampton, der er på træningslejr i Østrig, for skal man tro klubbens manager, Ralph Hasenhuttl, så har træningsturen netop bevist, at man er klar til den kommende sæson.

Ralph Hasenhuttl kan nemlig fortælle, at man har forskellige typer af spillere og alternativer til alle positioner, hvilket glæder den østrigske manager.

- Jeg synes, at vi har mange forskellige type spillere i øjeblikket, og vi har ligeledes alternativer til positionerne, hvilket er meget vigtigt, udtaler Ralph Hasenhuttl ifølge Daily Echo.

- Vi har haft unge spillere med os på træningslejr, hvilket har givet os nye muligheder, fortsætter Hasenhuttl.

Manageren er ligeledes utrolig glad for sine mange muligheder i offensiven, der blandt andet tæller spillere som nyindkøbte Che Adams, Danny Ings, Shane Long, Michael Obafemi, Nathan Redmond og Moussa Djenepo.

- Vi har god kamp om pladserne oppe i front. Det er en god udfordring for disse spillere, fordi jeg tror, at det er den position, hvor der er den største kamp i øjeblikket, men det vil komme til at hjælpe os med at få mere kvalitet foran mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED