Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 08:47
Souness: Dette hold har den næstbedste trup efter City

Graeme Souness vurderer, hvilket hold som har den stærkeste trup efter Manchester City.


Det ser rigtig, rigtig lyst ud for Chelsea og klubbens chancer for at vinde sølvtøj, hvis Marina Granovskaia får held med at tilføje en målfarlige a la Erling Håland eller Romelu Lukaku til truppen.

For ser man bort fra angriberposten, har The Blues den næstbedste trup i Premier League kun overgået af Manchester City. Det vurderer Graeme Souness fra Sky Sports.

- Når man ser på holdet, der startede imod Crystal Palace, samt deres indskiftere, vil jeg sige, de har den bedste trup i ligaen efter City. City har en fantastisk trup, men Chelsea har den næstbedste, siger Souness til Sky Sports.

- De mangler en mand, der kan score dem 25 mål hver sæson, men derudover er de stærke, og får de en målscorer, ser de rigtigt farlige ud fremover. De har mange unge spillere som Mount, Hudson-Odoi, Pulisic og Ziyech, som endda alle bør blive endnu bedre i næste sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED