AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 16:20
Sort uheld: Loftus-Cheek risikerer at misse hele næste sæson efter skade

Chelsea-stjernen risikerer at misse et helt års fodbold på grund af den skade, som han pådrog sig i venskabskampen mod New England Revolution natten til torsdag.


Ruben Loftus-Cheek risikerer at miste op mod hele næste sæson på grund af den skade i akillessenen, som han pådrog sig i venskabskampen mod New England Revolution natten til torsdag.

Chelsea-stjernen måtte lade sig udskifte med smerter i det venstre ben,  og selvom det ikke så vanvittigt slemt ud ved første øjekast,  måtte den engelske midtbanespillere forlade stadion på krykker og med foden i en beskyttelsesstøvle.

Og for at gøre ondt værre, skriver The Sun nu, at han står til at tilbringe lang tid på sidelinjen,  da det angiveligt er hans akillessene, der er revet over.

Er det sandt, skulle der gå i hvert fald et halvt år, før vi får ham at se i aktion igen,  men genoptræningstiden kan vare helt op mod et år.

Chelseas lægestab skulle stadig være i overvejelser om, hvorvidt en operation er nødvendig for den 23-årige midtbanespiller eller ej.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED