AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 16:20
Som at se en basketballkamp: Carragher kritiserer Lampards taktik

Jamie Carragher langer ud efter Chelseas organisation, og eksperten er især efter tre spillere.


Jamie Carragher og Frank Lampard har en fælles fortid på det engelske landshold. Her var det førstnævnte, der primært skulle tage sig af de defensive pligter, mens sidstnævnte havde langt større fokus på offensiven.

Sådan ser det også ud til at være nu, hvor Jamie Carragher fungerer som ekspert på TV, mens Frank Lampard er manager for Chelsea.

I sæsonens første to ligakampe har Chelsea vist lovende takter, men det er blot blevet til ét point, og særligt defensiven har set sårbar ud, og det får Frank Lampard nu kritik for af sin tidligere kollega.

- Det er som at se en basketballkamp. Franks idé er spot on. Det er den måde, topholdene og topmanagerne vil spille. Folk snakker om, at de er naive og bliver fanget på kontraangreb. De har ingen organisation, når de er i boldbesiddelse, sagde Jamie Carragher i Sky Sports’ Monday Night Football.

På baggrund af de første kampe og især det seneste opgør mod Leicester er der også tre spillere, som får kritik med på vejen af Jamie Carragher.

- Frank vil have sine backs til at deltage offensivt. Azpilicueta er erfaren nok til at vide, at han ikke skal med hver gang. De bliver ramt af kontraangreb hele tiden, hvor de efterlader store rum, fordi de ikke er organiserede nok i angrebet.

- Erfarne spillere som Jorginho flakker rundt, går ikke ind i tacklingerne, og så der er store huller på midten af banen. Det er for nemt, hvorfor det var som en basketballkamp. De burde formentlig have tabt kampen (mod Leicester, red.).

- Willian, som jeg virkelig elsker, var så ringe, at hvis Frank havde haft en udskiftning mere, ville han have taget ham ud. De kan ikke fastholde et angreb, beholde bolden, og de er så åbne.

Chelsea har ikke endnu ikke taget en sejr i denne sæson, men det må de være store favoritter til at gøre på lørdag, hvor der venter en kamp mod oprykkerne fra Norwich med den delte Premier League-topscorer Teemu Pukki.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED