AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2020 12:23
Solskjær ville have City-køb: Derfor glippede en handel

Ole Gunnar Solskjær havde udset sig Nathan Aké, som netop er skiftet til Manchester City.


Tidligere på ugen kunne Manchester City præsentere signingen af Nathan Aké.

Han blev hentet i Bournemouth for en pris på £41 millioner og blev Manchester Citys tredje sommersigning.

Den engelske midtstopper var også på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste, og nordmanden var også opsat på at bringe ham til Old Trafford. Det skriver Daily Mail.

Rygterne tog for alvor fart, da det blev afsløret, at Ole Gunnar Solskjær sagde følgende til Nathan Aké efter en kamp i denne sæon: "Vi har brug for en venstrefodet midtstopper, så bliv ved med at arbejde".

Desværre for Manchester United-manageren kunne de ikke afgive et bud til Bournemouth, da man var nødsaget til at sælge først. 

Ifølge avisen havde De Røde Djævle håbet på at kunne sælge Chris Smalling og Marcos Rojo, som skulle være med til at finansiere et salg af Nathan Aké, men det har de ikke formået.

AS Roma vil ikke betale den pris, som Manchester United kræver for Chris Smalling, mens der ikke er den store interesse i Marcos Rojo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED