AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 10:38
Solskjær vil lave en hurtig handel: Afgiv et mere realistisk første bud

Ole Gunnar Solskjær opfordrer Manchester United til at få Jadon Sancho hentet hurtigt til klubben.


£50 millioner er det bud, som Ed Woodward er klar til at sende afsted til Dortmund i håbet om at få Jadon Sancho, men Ole Gunnar Solskjær vil have lukket handlen hurtigt, og derfor opfordrer han klubben til at byde mere realistisk.

Det skriver ESPN.

Sidste sommers handel med Harry Maguire lurer nemlig i baghovedet hos den norske manager. Her er tog det næsten Manchester United to måneder at få forhandlet en aftale på plads med Leicester, og i sidste ende blev Maguire verdens dyreste forsvarsspiller til en pris på £80 millioner.

Og det samme skete næsten med Bruno Fernandes, som også først blev hentet til klubben til allersidst i januars transfervindue, selvom klubben længe havde forsøgt at købe ham i Sporting.

På grund af den korte sommerpause og sæsonstart allerede den 12. september vil Manchester United nu gerne have handlerne tidligt på plads denne sommer, og derfor vil Solskjær have klubben til at byde realistisk på Sancho, så englænderen hurtigt kan komme til Manchester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED