Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 15:46
Solskjær til sin trup: Lad ikke Spurs-spillerne snyde jer igen

Nordmanden opfordrede til fredagens pressemøde sine spillere til ikke at lade sig rive med af Tottenham-spillernes ufine metoder.


Manchester United var ikke gode og blev trynet med hele 6-1, sidst de mødte Tottenham, men resultatet var også præget af, at De Røde Djævle spillede med en mand i undertal i mere end 60 minutter.

Under en dødboldssituation langede Anthony Martial nemlig ud efter Erik Lamela, der overdrev kontakten, men alligevel havde held med at få franskmanden udvist i 28. minut.

Men der er sket meget siden sæsonstarten, og United-spillerne lærte fra det store nederlag sidst, fortalte Ole Gunnar Solskjær til sit pressemøde fredag.

- Det var sæsonens tredje kamp, og vi var slet ikke der, hvor vi skulle være rent fitnessmæssigt. Vi blev også snydt til et rødt kort, og det er noget, vi skal være meget opmærksomme på, sagde Solskjær ifølge Manchester Evening News.

- Vi kan ikke reagere på samme måde igen, for der vil være situationer, hvor vi bliver oprevet. Men vi har lært af sidste kamp imod Spurs, og jeg er sikker på, at det bliver en bedre præstation denne gang.

De to engelske storhold mødes denne søndag klokken 17.30.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED