Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:08:2021 19:10
Solskjær tager æren: Dette har jeg lært Cristiano Ronaldo

Ole Gunnar Solskjær husker særligt én ting, som han har givet videre til Cristiano Ronaldo i løbet af deres fælles tid i Manchester United


OBS: Dette er en genudgivelse af en artikel fra juli, der pludselig er blevet relevant igen. Nu mere end nogensinde før.

Manchester United-boss Ole Gunnar Solskjær spillede selv 11 år i klubben som angriber i perioden 1996-2007, og her havde han blandt andet æren af at spille sammen med Cristiano Ronaldo i løbet af sine sidste fire sæsoner.

Om end 'CR7' er gået hen og fået en mere prominent karriere end normanden, så var rollerne byttet om i starten af nullerne, hvor det var Solskjær, der lærte fra sig.

Og den nuværende Premier League-manager husker faktisk også særligt én ting, han mener at have lært Ronaldo. Det afslørede han i et interview med MUTV:

- Jeg havde også en mere lærende trænerrolle til sidst, så jeg prøvede at lære dem nogle ting. Jeg tror, at jeg har mere viden end de fleste vedrørende at få mest ud af dine chancer. Jeg var aldrig den hurtigste eller den stærkeste, så jeg måtte tænke smart.

- Hver gang jeg ser Ronaldo trække ind i banen sparke bolden tilbage ind i det korte hjørne gennem forsvarerens ben, siger jeg altid i stolthed til mine børn: 'det er jeres far, der har lært ham det', erindrer Solskjær med et bredt smil.

Dette er store ord fra normanden, eftersom Ronaldo har lavet hunrede og atter hundrede mål ved at trække ind i feltet, vente på en åbning mellem forsvarerens stænger og derefter fladt og resolut sparke bolden ind ved keeperens højre stolpe.

Dog er det ikke nogen urealistisk påstand, at netop Solskjær skulle have lært Ronaldo om denne måde at score mål på, eftersom han selv var kendt som en kynisk angriber.

Det var jo ikke for sjov, at han blev kaldt 'The baby faced assassin'.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE