AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 23:02
Solskjær tænker på fremtiden: United vil hente stortalent i Barcelona

Manchester United vil have fingrene i Ansu Fati, men det bliver ikke uden konkurrence. Det skriver mediet Daily Record.


16-årige Ansu Fati, der til daglig spiller på Barcelonas akademi, står snart uden kontrakt.

Barcelona har tilbudt ham en treårig kontrakt, men teenageren og hans far er ikke imponeret over det økonomiske kontrakttilbud, og det er ikke gået ubemærket hen.

Manchester United har taget konkakt til det unge stortalent, men de er ikke de eneste. Newcastle, Monaco og Dortmund har allerede tilbudt spanieren en kontrakt. Det melder Daily Record.

Skulle Manchester United lykkes at få kantspilleren til at skrive under på en kontrakt med De Røde Djævle, skal de betale Barcelona en mindre kompensation.

Ansu Fati har i denne sæson spillet for Barcelonas U19-hold, og i UEFA Youth League blev han noteret for fire mål og tre assists i ni kampe.

En af grundene til, at han også ønsker et skifte, er, at Barcelona vil have ham til at spille endnu sæson med U19-holdet, men Ansu Fati føler sig klar til seniorfodbold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED