AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 13:00
Solskjær overvejer ny rolle til Martial

Anthony Martial har fået chancen som enlig angriber for Manchester United i pre-season, og det er angiveligt en rolle, som franskmanden kan beholde i den kommende sæson.


Anthony Martial har hovedsageligt optrådt ude til venstre i tiden som Manchester United-spiller, men det kan meget vel ændre sig i den kommende sæson. 

I de to første pre-season kampe har franskmanden således fået chancen som central angriber, og ifølge London Evening Standard overvejer Ole Gunnar Solskjær at beholde ham dér, når sæsonen går i gang. 

Martial er blandt andet blevet testet i den nye rolle på grund af uvisheden om Romelu Lukakus fremtid. Belgieren rygtes kraftigt til Inter, og skulle et skifte falde på plads, kan Martial muligvis blive Uniteds nye førstevalg i angrebet. 

Marcus Rashford har også optrådt på pladsen, men i gårsdagens opgør mod Inter måtte englænderen tage plads ude til venstre fra kampens start, mens Martial agerede enlig angriber. 

Solskjær har tidligere udtalt, at fansene får en ny Martial at se i den kommende sæson, mens han i samme ombæring kaldte franskmanden for verdensklasse. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED