Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 09:18
Solskjær om transfers under corona: Vi må være realistiske

Manchester United-manageren har lagt op til, at det kan være nødvendigt at udvise mådehold på sommerens transfermarked for The Red Devils.


Manchester United går en travl sommer i møde, når de skal forsøge at lukke hullet til bysbørnene fra Manchester City, men under coronakrisen må selv den rigeste engelske klub være påpasselig med sit transferbudget.

Det har Ole Gunnar Solskjær indikeret med sine seneste kommentarer.

- Pandemien påvirker uden tvivl alle klubber. Manglen på indtægter har ramt alles økonbomi, og det kan også ende med at påvirke os. Vi må være realistiske og ansvarlige med vores måde at lave forretning på. Hvor kan vi bedst bruge pengene, og hvor meget står til rådighed? siger Solskjær ifølge Sky Sports.

- Jeg tror generelt, vi får færre og færre transfers at se, så længe der er disse ændringer, men skal man se på det i et mere positivt lys, så giver det klubbernes og vores akademispillere flere chancer for at vise sig frem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED