AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 18:30
Solskjær om nye signings: Champions League er ikke altafgørende

Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at det er livsnødvendigt for Manchester United at spille Champions League for at kunne tiltrække de bedste spillere.


Inden aftenens kamp mod Chelsea ligger Manchester United på 9. pladsen med seks point op til Chelsea på fjerdepladsen.

Det er for flere klubber et mål om at ende i top fire for at kunne spille Champions League-fodbold næste sæson, og det er det også for De Røde Djævle.

Det er en fordel at kunne tilbyde Champions League til potentielle nye spillere, men Manchester United skal nok klare sig, hvis det ikke lykkes, fortæller Ole Gunnar Solskjær.

- Champions League giver klubben flere penge. Det er én ting. Det er også en prestigefyldt turnering at være en del af, siger Solskjær til Sky Sports.

- Hvis vi spiller godt resten af sæsonen, kan det være nemmere at overbevise spillere, som vi er interesserede i, til at komme til klubben.

- I denne sæson er det Europa League, og i næste sæson er det måske også uden Champions League. Jeg vil ikke sige, at det er alt eller intet for os, når det kommer til at kunne tiltrække spillere, lyder det fra Solskjær.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED