AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 16:47
Solskjær om mulig EL-triumf: Ville være det største øjeblik i mit liv

Manchester United regnes for at være store favoritter til at vinde Europa League-turneringen i denne sæson.


Det ville være det største øjeblik i Ole Gunnar Solskjærs liv, hvis Manchester United triumferer i Europa League i denne sæson.

United er denne weekend rejst til Köln, hvor de mandag aften møder F.C. København i kvartfinalen, der spilles på neutral bane som følge af COVID-19-situationen.

Potentielt set venter der lidt mere udfordring i semifinalen, hvor De Røde Djævle kan støde ind i enten AS Roma eller Sevilla.

- Jeg er ambitiøs. En af mine drømme med denne klub er at løfte trofæer, citeres Solskjær for at have sagt i de engelske medier.

Solskjær har selv haft fornøjelsen af at vinde en europæisk turnering med Manchester United før. Det var som spiller, da han sammen med blandt andre Peter Schmeichel comebacksejrede mod Bayern München i Champions League-finalen i 1999.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED