Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2021 08:02
Solskjær om mesterskabskampen: Vi skal styrke truppen for at udfordre City

Ole Gunnar Solskjær indrømmer, at truppen skal styrkes til sommer for at udfordre Manchester City om mesterskabet.


Manchester United skal forstærkes til sommer, hvis klubben skal bide skeer med bysbørnene fra Manchester City om mesterskabet næste sæson. Det siger manager Ole Gunnar Solskjær. 

Udtalelsen kom efter Uniteds nederlag til Leicester på 1-2 på Old Trafford, hvilket betød, at United ikke kan nå at indhente Manchester City, som dermed blev engelske mestre. 

United-manageren var først og fremmest ikke bleg for at lykønske rivalerne efter nederlaget til Leicester. 

- Tillykke til Manchester City for at vinde ligaen og være værdige mestre. De er blevet hyldet og med rette for at være et af de bedste hold, der har været i Premier League. De har vist, hvor baren er, fortæller nordmanden til BT Sport. 

- Hvis du vil tage udfordringen op med dem til næste sæson, så er vi selvfølgelig nødt til at forstærke truppen. 

- Vi kan og skal tage det næste skridt som klub. Vi er der, hvor vi gerne vil være, men City har sat baren højt, og det er vi nødt til at forholde os til og kæmpe for at presse dem fremover, siger manageren. 

Manchester City kan nu glæde sig over at være mestre for tredje gang ud af de seneste fire år. 

Med nederlaget er Manchester United blot fire point foran Leicester. United møder Liverpool torsdag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED