AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 18:38
Solskjær med skidt nyt: Uniteds to største stjerner "ikke i nærheden" af comeback

Ole Gunnar Solskjær kunne til onsdagens pressemøde fortælle, at Marcus Rashford og Paul Pogba endnu er langt fra at kunne spille på ny.


Marcus Rashford er flere måneder fra at kunne spille, og Paul Pogba er "ikke i nærheden" af sit comeback. Sådan lød meldingen fra Ole Gunnar Solskjær, som onsdag aften holdt pressemøde forud for Europa League-kampen mod Club Brügge.

- Med Rashford må vi se, hvordan han har det henad vejen. Jeg havde håbet, han ville komme sig hurtigere, end det ser ud til, at han gør. Han vil med sikkerhed være ude et par måneder endnu, siger nordmanden.

Rashford blev skadet i FA Cup-sejren over Wolves tidligere på sæsonen, og de første meldinger lød på, at han ikke ville vende tilbage før tidligst til april.

Nu tyder det på, at topscorerens comeback potentielt kan blive endnu senere.

Paul Pogba har ligeledes også kun været i stand til at spille otte Premier League-kampe for The Red Devils denne sæson, og franskmanden skulle fortsat være et godt stykke vej fra at kunne spille.

- Pogba har ikke været i stand til at deltage i holdtræningen endnu, så det afhænger af, hvornår han føler sig klar til det. Han er ikke i nærheden af det endnu, siger Solskjær.

Den glædelige nyhed er dog, at både Scott McTominay og Axel Tuanzebe begge er tilbage i træning med resten af truppen nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED