AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 08:21
Solskjær langer ud efter Raiola: Du ejer ikke Pogba

Ole Gunnar Solskjær er træt af superagentens seneste udtalelser.


Paul Pogba tilhører Manchester United og ikke agenten Mino Raiola, insisterer Ole Gunnar Solskjær på.

Den franske midtbanespiller har været ude siden den 26. decembe og har blot spillet syv kampe for The Red Devils i denne sæson.

Nu nærmer et comeback sig dog, men det har samtidigt fået agenten Mino Raiola til at udtale, at Pogba "ikke ville have noget imod" et skifte tilbage til Juventus.

Det er ikke faldet i god jord hos Solskjær.

- Jeg har med sikkerhed ikke snakket med Mino Raiola. Men nej, jeg har heller ikke sat mig ned og fortalt Paul, hvad han bør fortælle Mino. Paul er vores spiller, ikke Mino Raiolas, udtaler Manchester United-træneren ifølge Goal.

Samtidigt understregede nordmanden, at han håber på at se sin stjernemidtbanespiller på grønsværen igen snart. Han turde dog ikke komme med nogle garantier for, om franskmanden igen kommer til at spille for klubben.

- Selvfølgelig vil jeg gerne sige, at han spiller, så snart han ikke er skadet, og jeg er sikker på, at Paul er desperat efter at spille for os igen, siger Solskjær.

- Men han ved, at han skal arbejde hårdt, for han har været ude i lang tid nu. Det er også en udfordring for ham at komme tilbage i fysisk form.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED