Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 09:43
Solskjær konstaterer: Dette skal Greenwood virkelig forbedre

Mason Greenwood har stadig en række punkter, som han nemt kan lægge endnu mere til i sit spil.


Mason Greenwood er et stortalent, men det ligger lidt i ordet "talent," at han endnu ikke er den færdige vare endnu.

Tirsdag aften var den 18-årige angriber ellers på pletten igen, da han scorede det tredje og endelige mål i Manchester Uniteds sejr over Luton Town og igen viste eksempler på sin fremragende sparketeknik.

Den har Ole Gunnar Solskjær også rost til skyerne førhen. Nordmanden kan dog godt pege på mindst ét aspekt af sit spil, som Greenwood virkeligt skal arbejde på at forbedre.

- Greenwood bliver en 9'er i fremtiden, men han er ikke fysisk vokset helt endnu, og nogle gange er det rart at have fronten mod mål i stedet for at blive brugt som rambuk, sagde Solskjær efter 3-0 sejren.

- Men før han kan blive en spidsangriber, bliver han nødt til at lære at heade til bolden. Jeg bliver ved med at fortælle ham, at hvis han ønsker at forbedre det punkt, skal han være velkommen til at træne det med mig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED