AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 14:59
Solskjær har givet Woodward besked: Vil af med fire spillere

Ed Woodward er angiveligt blevet informeret om fire spillere, som Ole Gunnar Solskjær vil skille sig af med.


Sommerens transfervindue hos Manchester United vil sandsynligvis byde på udrensning, så der er plads til nye kræfter på Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

På nuværende tidspunkt er det allerede bekræftet, at Antonio Valencia og Ander Herrera forlader klubben, men det stopper næppe her. Ifølge the Mirror har Ole Gunnar Solskjær også besluttet sig for at ville af med Matteo Darmian, Marcos Rojo, Juan Mata og Romelu Lukaku.

Det har den norske manager ifølge den engelske avis informeret Ed Woodward om, og rygterne om flere af spillernes fremtid er allerede sparket i gang.

Således er Romelu Lukaku de seneste dage blevet sat i forbindelse med et skifte til Inter, hvor Antonio Conte forventes at blive ny cheftræner inden for kort til, og den store belgier har tidligere givet udtryk for, at han ikke vidste, om han ville være i klubben næste sæson.

Juan Mata har kontraktudløb, og løse rygter har sat ham i forbindelse med Newcastle, der vil få mulighed for at hente ham på en fri transfer, da han ikke forventes at underskrive en ny aftale.

Hverken Matteo Darmian eller Marcos Rojo har været inde i kridthuset hos Ole Gunnar Solskjær og for at gøre plads til nye forsvarsspillere, forventes de to spillere at forlade De Røde Djævle.

I løbet af de kommende uger og måneder vil vi dog blive meget klogere på, hvad Ole Gunnar Solskjær har tænkt sig at gøre i transfervinduet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED