AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2022 13:41
Solskjær har genset alle sine 168 kampe som United-manager

Ole Gunnar Solskjær har gjort en stor indsats for at blive en bedre manager.


Det er lidt over et år siden, at Ole Gunnar Solskjær blev fyret som manager for Manchester United, og i mellemtiden har nordmanden tilsyneladende haft god til at reflektere over tingene.

For ifølge The Athletic har han genset alle de kampe, som han nåede at stå i spidsen for klubben i.

168 kampe.

Hvorfor har han så gjort det, spørger du måske. Han vil tilbage på trænerbænken.

Derfor har han gjort sig umage for at lære af sine fejl, og foruden at have genset alle 168 Manchester United-kampe, er han også rejst rundt i Europa for at se en masse fodbold for at suge inspiration til sig.

Nu har han brugt en stor del af det seneste år på at evaluere, analyse og studere nogle af de bedste hold i de europæiske ligaer, og derfor håber han på at kunne vende tilbage som manager i en nær fremtid, skriver The Athletic.

Det forlyder samtidig, at han har haft muligheder for at blive manager igen, mens han også har sagt nej til forskellige opgaver på tv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE