Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 15:19
Solskjær er imponeret: United-talent er nyt fast medlem af førsteholdstruppen

Teden Mengi kommer fremover til at træne fast med Manchester Uniteds førsteholdstru.


Hvor mange Manchester United-fans sikkert sidder og sukker efter nye signings, så kan de nu glæde sig over, at Ole Gunnar Solskjær har gjort 18-årige Teden Mengi til fast mand på førsteholdet.

Det er Manchester Evening News, der skriver, at den unge midterforsvarer har taget springet fra reserverne til førsteholdet, fordi han har imponeret Solskjær både i træning og kamp.

Mengi er anfører for klubbens U23-mandskab, og selvom vi næppe får ham at se som fast starter, så har Ole Gunnar Solskjær tidligere sammenlignet ham med en ung leder som Matthijs de Ligt.

- Der er noget specielt omkring Teden. Det handler om at vælge det rette tidspunkt at give ham chancen på. Man skal sikre, at de er klar til det, men man ser eksempler som Matthijs de Ligt i Ajax, som blev anfører som 18-årig, har Solskjær tidligere udtalt til BBC.

Mengi fik sin førsteholdsdebut for The Red Devils i det relativt ubetydelige returopgør mod LASK Linz i Europa League i begyndelsen af august.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED