Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 23:34
Solskjær er henrykt over signings: Det viser ambitioner

Ole Gunnar Solskjær jubler over købene af Jadon Sancho og Raphael Varane.


Inden for den seneste uges tid har Manchester United fået to store handler på plads.

Jadon Sancho er i hus, mens Raphael Varane blot venter på at komme ud af sin karantæne for at skrive under på sin kontrakt med Manchester United.

De to signings har skabt stor begejstring hos Manchester United-fans, men de er ikke de seneste. Ole Gunnar Solskjær er også henrykt.

- Man kan ikke bede om mere støtte (fra ejerne) ved at få disse to spillere ind så tidligt. Vi har før haft problemer med at få spillere ind tidligt. I år er vi i en god position, siger Ole Gunnar Solskjær til BBC.

- Jeg er meget glad for, at vi lykkedes med at lave en aftale med Real Madrid. Han (Varane, red.) er en vinder. Sir Alex Ferguson var meget tæt på at hente ham, og Varane giver os flere måder at spille på.

- Det viser ambition fra klubbens side at hente en af de mest interessante unge spillere i verden, og så en af de mest respekterede forsvarsspillere. Jeg kan slet ikke vente med at få dem ind i truppen, lyder det fra Manchester United-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE