AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 15:45
Solskjær: Derfor er Matic så vigtig for Manchester United

Manchester United forlængede for nyligt med Nemanja Matic, og ifølge Ole Gunnar Solskjær er der én rigtig god grund til at holde serberen i klubben.


Nemanja Matics tid i Manchester United har været meget op og ned, men efter genstarten har serberen været en vigtig herre, hvilket for nyligt sikrede ham en ny 3-årig aftale med De Røde Djævle. 

Manchester United har nu papir på den serbiske midtbanespiller frem til sommeren 2023, og ifølge Ole Gunnar Solskjær var der særligt én god grund til at holde Matic i klubben: 

- Jeg er så glad for, at Matic bliver her. De seneste år har han vist, hvor vigtig han er, og han har samtidig meget erfaring. Der er brug for den erfaring, når vi har så mange unge spillere på banen, siger Solskjær til klubbens officielle hjemmeside.

32-årige Matic har tidligere været med til at vinde Premier League med Chelsea, og han står sammenlagt noteret for 203 Premier League-kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED