AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 11:38
Solskjær bekræfter: United-spiller forlader klubben

Angel Gomes står til at forlade Manchester United, fortæller Ole Gunnar Solskjær til mandagens pressemøde.


Ole Gunnar Solskjær har mere eller mindre bekræftet, at Angel Gomes kommer til at forlade Manchester United.

Med knap 36 timer til kontraktudløb tirsdag ved midnat har The Red Devils endnu ikke fået forhandlet en ny kontrakt på plads med det 19-årige stortalent, der dermed ser ud til at forlade klubben på en fri transfer.

- Jeg har ikke hørt om en ny aftale i går aftes eller denne morgen. Er det tilfældet, så er det korte svar, at ja, han forlader klubben, skulle Solskjær netop have udtalt til dagens pressemøde forud for Brighton-kampen tirsdag.

Citatet stammer fra Simon Stone fra BBC.

Gomes skulle være blevet tilbudt en relativt lukrativ kontrakt, som svarer til den, klubben for nyligt gav Tahith Chong. Det virker dog til, manglen på fast spilletid - eller udsigten dertil - har spillet en rolle i den unge englænders beslutning om umiddelbart at forlade klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED