Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2021 15:50
Solskjær bekræfter: United-profil er utilfreds

Det er småt med spilletiden til en af Manchester Uniteds profiler, og det har gjort ham utilfreds, indrømmer klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær.


Ikke alt er fryd og gammen hos Manchester United.

Donny van de Beek viste sin frustration i forbindelse med gårsdagens kamp mod Villarreal, og nu har en anden spiller også ytret sin utilfredshed.

Det drejer sig om 28-årige Jesse Lingard, der i foråret var lejet ud til West Ham, hvor han fik masser af spilletid og en god bunke succes.

Nu er Lingard så tilbage på Old Trafford, og selvom han viste sig frem på den store scene i London, så er det ikke samme tillid, han er blevet mødt med i Manchester.

- Jesse er misfornøjet over, at han ikke spiller mere, siger nordmanden til Daily Mirror.

- Men sådan er det med indskiftere på dette niveau. Man påvirker alligevel kampene, lyder det fra Solskjær.

Lingards kontrakt med Manchester United udløber næste sommer, og indtil videre har han afslået enhver dialog om en kontraktforlængelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE