Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2021 20:07
Frygter for sæsonen: Manchester United-profils skade værre end antaget

Det forlød ellers fra Frankrig, at Anthony Martials skade ikke var så slem som frygtet, men nu har Ole Gunnar Solskjær dårligt nyt til Manchester United-fansene


Når Manchester United søndag aften tager imod Brighton, bliver det uden franske Anthony Martial i startopstillingen. Kantspilleren blev knæskadet i den netop landskampspause med Frankrig og bliver ikke klar. 

Og det kan meget vel være, at The Red Devils må undvære Martial for resten af sæsonen. For selvom de oprindelige forlydender fra Frankrig gik på, at skaden ikke var så alvorlig, så kan manager Ole Gunnar Solskjær nu give en mindre opløftende opdatering.

- Desværre fik han en forstrækning i knæet med Frankrig. Det sker altid, når de tager på landsholdstjeneste...man kan kun krydse fingrene og håbe, at de kommer friske tilbage.

- Det er meget skuffende at miste Anthony for, hvad der kan vise sig at være resten af sæsonen. Især når opdateringerne fra Frankrig var, at det ikke var noget seriøst. Men det er en slem en, udtaler nordmanden ifølge klubbens officielle hjemmeside. 

Manchester United-Brighton har kickoff kl. 20.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED