Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2021 14:12
Solbakken om Super League: Mine FCK-hold var bedre end Arsenal og Spurs nu

Den tidligere FCK-træner føler ikke, at flere af Super League-klubberne har gjort sig fortjent til at spille i den nye turnering på sportslig merit.


Ståle Solbakken er alt andet end tilhænger af planerne om en ny Super League, for når man fjerner faren for nedrykning, smerten ved nederlag og glæden, når en underdog slår en storfavorit, fjerner man også fodboldens essens og nerve. Det fortæller den norske landstræner til VG.

- Se bare sidste runde i Spanien. Getafe spiller 0-0 med Real Madrid, mens Juventus er i fare for ikke at kvalificere sig til Champions League. De taber til Atalanta, et charmerende hold, som de seneste år har etableret sig i italiensk fodbold. De muligheder bliver kvalt med Super League, og jeg vil sige, at tre eller fire af mine FCK-hold havde slået Tottenham eller Arsenal over to kampe i den forstand, de to hold er i lige nu, fortæller Solbakken til VG.

Faktisk forstår den tidligere FCK-træner ikke, hvordan Arsenal og Tottenham er havnet i en ny Super League. Det er i hvert fald ikke på grund af deres sportslige præstationer, mener den norske træner, der slet ikke ser dem som værende blandt de bedeste 20-30 hold i europæisk fodbold lige nu.

- Hvordan kan de fra et sportsligt perspektiv retfærdiggøre dette? Set med mine øjne handler dette om, at man ikke skal konkurrere på lige vilkår. Det gør man aldrig finansielt, og sådan er det, men West Ham og Leicester er meget bedre end Tottenham og Arsenal lige nu, så hvad er kriteriet?

Arsenal og Tottenham befinder sig lige nu på henholdsvis 9. og 7. pladsen i Premier League-tabellen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE