AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2022 16:10
Solbakken forsvarer Haaland efter sportswashing-spørgsmål

Erling Haaland blev i dag spurgt ind til Manchester City og klubbens ejere.


Erling Haaland skiftede i sommerens transfervindue til Manchester City, hvor han har fået en flyvende start på sæsonen.

På det norske landsholds er han naturligvis den helt store stjerne, og i dag mødte han pressen sammen med Ståle Solbakken.

Her blev Erling Haaland bl.a. spurgt ind til Manchester City og sportswashing, som ejerne af klubben bliver beskyldt for.

Hertil svarede han følgende: 

- Det er meget kraftige beskyldninger, du kommer med. For det første har jeg aldrig mødt dem. Jeg kender dem ikke. Det kan jeg ikke kommentere på. Det ville være akavet, siger han ifølge VG.

- Jeg har været Manchester City-fan hele mit liv. Min far spillede der. Som du kan se, så har jeg scoret 14 mål og fået en god start på sæsonen. Jeg tænker på det sportslige. Endnu en gang traf jeg et godt valg af klub mht. træner, spillere osv. Jeg har været City-fan, og det er bare sådan det har været. Da jeg skiftede til Manchester City var det for at udvikle mig selv så meget som muligt på en positiv måde, lyder det fra Haaland.

Ståle Solbakken var efterfølgende ude at forsvar sin angribere.

- Det er Premier League, der er godkendt dem. Dette er et meget størrespørgsmål, end for enkelte personer at svare på. Det gælder Guardiola, De Bruyne og haaland. Det er et meget større politisk problem, end at enkelte personer skal svare på det, lyder det fra Solbakken.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE