Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 10:26
Søndagens transferrygter: Henter Liverpool en stor Porto-profil?

Her er dagens største og vigtigste transferrygter.


Frenkie de Jong nærmer sig Manchester United-skifte
Kilde: Goal og AS

Der nærmer sig en aftale mellem Barcelona og Manchester United, og derefter kan den hollandske midtbanespiller skifte til den engelske storklub og blive genforenet med Erik ten Hag.

Porto forventer Liverpool-interesse
Kilde: The Mirror

Porto har allerede afvist et bud fra Leeds på den portugisiske kantspiller Otavio, og nu forventer klubben, at Liverpool kommer til at optrappe deres interesse i den 27-årige spiller.

Everton og Tottenham forhandler fortsat
Kilde: Sky Sports

Der er stadig forhandlinger i gang mellem Everton og Tottenham. De drejer sig om den engelske midtbanespiller Harry Winks, som er havnet på Antonio Contes overskudslager i London-klubben.

Leeds vil have belgisk stortalent
Kilde: Daily Mail

Det var med nød og næppe, at Leeds klarede skærene i den forgangne sæson, og derfor vil klubben nu forsøge at forstærke sig. Det siges nu, at klubben forbereder et bud på £26 millioner for belgiske Charles de Ketelaere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE