AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2022 09:27
Søndagens rygtebørs: Barcelona skylder 400 mio. kr. til PL-klub

PLBOLD.DK er klar med søndagens rygtebørs.


Liverpool-spillere opfordrer Bellingham til skifte
Kilde: Football Insider

Både Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold har opfordret Borussia Dortmunds Jude Bellingham til et skifte til Anfield.

Bellingham er i høj kurs hos flere Premier League-klubber, og foruden Liverpool, er han også rygtet til Chelsea, Manchester City og Manchester United.

Bellinghams unge alder og store potentiale er medvirkende til, at der sandsynligvis skal betales et gigantisk beløb til Die Schwarzgelbe, såfremt han skal lokkes fri af sin kontrakt med klubben fra Ruhr-distriktet.

Arsenal har også et godt øje til Ruben Neves
Kilde: Sport

Han er med længder en af de bedste spillere hos Wolves, og gennem de seneste transfervinduer, har han tiltrukket interesse fra nær og fjern.

Ruben Neves har angiveligt afvist Liverpool og Manchester United, men han er ikke afvisende over for idéen om et skifte til FC Barcelona.

Arsenal har dog også meldt sig på banen som en potentiel kommende klub for den 25-årige portugiser.

FC Barcelona skylder Manchester City 400 millioner kroner
Kilde: Catalunya Radio

FC Barcelona skylder Manchester City £46 millioner for handlen med Ferran Torres. Det svarer til knap 400 millioner danske kroner.

I løbet af sommeren kom der styr på økonomien hos den catalanske storklub, da man afgav rettighederne til merchandise og TV til gengæld for et større beløb.
 
Aftalen medvirkede, at man kunne hente spillere som Robert Lewandowski, Raphinha og Jules Koundé i transfervinduet, men der er tilsyneladende fortsat en lidt slunken kassebeholdning på Camp Nou, der angiveligt ikke kan betale sine "kreditorer".

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE