Snydt for sejren til sidst: Højbjerg fik fuld spilletid i remis

Af Jeppe Augustsen
13.01.2018 Kl. 17:00
Pierre-Emile Højbjerg fik fuld spilletid i 2-2-kampen mod Watford, hvor The Hornets udlignede til sidst.

Pierre-Emile Højbjerg var med fra start, da Southampton gæstede Watford på Vicarage Road.

The Saints startede kampen godt, og efter 20 minutters spil bragte gæsterne sig også front. Shane Long lagde flot bolden til rette for James Ward-Prowse med hælen, som sendte bolden i mål.

Kort før halvleg blev føringen udbygget, og igen var det James Ward-Prowse, der sendte bolden ind bag Heurelho Gomes.

Med en halv time tilbage af opgøret kom der atter spænding i kampen. Andre Gray steg til vejrs og headede bolden i kassen til 1-2.

The Hornets formåede dog ikke at få udligningen, og dermed kunne Højbjerg & Co. rejse hjem med tre point i bagagen.