AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:08:2022 18:34
Snart sker det: Heftige restriktioner rammer Premier League-klubber

En ny model bliver indført næste år.


Transfervinduet nærmer sig sin afslutning denne sommer.

Det bliver det sidste af slagsen med den nuværende model.

Fremover bliver Financial Fair Play nemlig erstattet af en ny model, som betyder, at klubber i UEFA-regi på sigt maksimalt må spendere 70 procent af omsætningen på lønninger, transfers og agentsalærer.

Indtjening fra salg af spillere vil dog kunne frigøre midler til yderligere forbrug på transfermarkedet.

Artiklen fortsætter under videoen.

I Premier League arbejder man på at indføre en lignende regel, men med en højere procentsats, som vil give klubberne tilladelse til at spendere mere, skriver The Times.

Den nye model vil føre til, at UEFA i højere grad end før kan udlange bøder og pointstraffe, når reglerne overtrædes.

I de første år, vil der blive implementeret en indføringsfase, så klubber kan bruge 90 procent af omsætningen på lønninger, transfers og agentsalærer i 2023, mens det falder til 80 procent i 2024 og 70 procent i 2025.

Desuden lempes reglerne for, hvor meget, det er tilladt at køre med underskud. De nugældende regler foreskriver, at klubber maksimalt må have et underskud på 223 millioner kroner fordelt på tre sæsoner, mens de nye regler bevirker, at klubber må køre med dobbelt så meget underskud, så længe ejere(n) er i stand til at dække tabet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE