AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 18:00
Slut med Sancho: Manchester United indstiller jagten på kometen

Manchester United har droppet håbet om at hente Jadon Sancho til klubben denne sommer, hvor han ellers har stået i toppen af Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste.


For en måneds tid siden forsikrede Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, at Jadon Sancho ikke forlader klubben i sommerens transfervindue, og det er nu også gået op for Manchester United.

Således har den engelske storklub endelig accepteret, at det bliver umuligt at købe Jadon Sancho denne sommer. Det skriver forbes.com.

Længe har Ole Gunnar Solskjær ellers haft den engelske komet som sit helt store transfermål denne sommer, hvor han primært vil forsøge at hente unge, britiske spillere til klubben.

Men efter at have undersøgt muligheden for at afgive et stort bud på den unge kantspiller, har Manchester United nu måtte acceptere, at det ikke kan lade sig gøre at få Dortmund til at sælge på nuværende tidspunkt. I stedet må Manchester United nu se sig om efter alternativer.

Til at starte med var Jadon Sancho angiveligt åben for at skifte til De Røde Djævle, men klubbens frygtelige sæsonafslutning fik ham på andre tanker, så han i stedet vil foretrække at spille Champions League-fodbold hos Dortmund i den kommende sæson.

Manchester United har dog også allerede fået sig en ung, britisk kantspiller denne sommer i form af lynhurtige Daniel James, som er skiftet fra Swansea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED