AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2021 20:30
Sløj landskampspause forude: Knap 60 spillere nægtes udrejse

En uskøn sammenblanding af coronarestriktioner og landskampspausen har skabt utilfredshed i verdens bedste liga.


Når tredje runde af denne Premier League-sæson var færdigspillet, var det egentlig meningen at Premier League-klubberne skulle sende alle de udtagede landsholdsspillere afsted på landskampspause.

Desværre har de strenge coronarestriktioner skabt et mindre karantænekaos, som Premier League-klubberne nu forsøger at bremse.

Derfor har de nægtet op mod 60 landsholdsspillere at drage afsted til deres respektive lande i landskampspausen, da der i så fald ville vente spillerne hele 10 dages karantæne, når de vendte retur.

Dette skyldes de britiske coronaregler, hvor lande på den røde liste automatisk udløser den lange coronakarantæne.

I en pressemeddelelse udsendt af Premier League-organisationen udtaler den administrerende direktør i Premier League, Richard Masters, følgende:

- Premier League-klubber har altid bakket op om spillernes motivation for at repræsentere deres lande. Det er et spørgsmål om stolthed for alle parter.
 
- Men klubberne er modvilligt, men retteligt, kommet frem til den konklusion, at det ville være komplet urimeligt at frigive spillerne under disse omstændigheder, siger Richard Masters
 
Den britiske regering er angiveligt ikke meget for at lempe restriktionerne for de professionelle sportsudøvere, da det vil gøre dem upopulære i befolkningen.
 
Nu er det FA, FIFA og den britiske regering der sidder med sorteper, mens landshold fra de 'røde lande' har lidt af en sportslig udfordring.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE