AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 09:14
Sky rapporterer: Arsenal afviser Tuchel-rygte

Arsenal har afvist de seneste spekulationer, der sender Thomas Tuchel til Arsenal.


Arsenal har endnu ikke sendt en officielt meddelse ud om Arsene Wengers fremtid.

Den franske manager har på nuværende tidspunkt kontrakt efter denne sæson, men ifølge de engelske medier står han til at forlænge sin kontrakt med The Gunners.

I går aftes berettede den tyske avis, BILD, at ledelsen i Arsenal skulle have henvendt sig til Dortmund-træner, Thomas Tuchel.

Disse spekulationer bliver nu afvist af Arsenal. Sky Sports-reporter, Bryan Swanson, har haft kontakt til en talsmand fra Arsenal, der afviser historien.

- Arsenal afviser rygterne om, at de har kontaktet Thomas Tuchel som erstatning for Wenger. En talsmand har sagt: "Det er ikke sandt", beretter Bryan Swanson.

 - Arsenal slår fast, at en afgørelse på Wengers fremtid bliver en gensidig beslutning og vil blive offentliggjort på det rette tidspunkt og på den rette måde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED