AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2019 17:35
Sky: Manchester United fastholder Longstaff-interesse trods uenighed

Sky Sports erfarer, at Manchester United fortsat er interesseret i at hente Sean Longstaff, selvom de ikke er enige med Newcastle om prisen.


Manchester United har denne sommer hentet Daniel James og Aaron Wan-Bissaka til klubben, men Ole Gunnar Solskjær er fortsat på udkig efter en central midtbanespiller. 

Her skulle Newcastles unge Sean Longstaff figuerer højt på nordmandens ønskeliste, men klubberne har haft svært ved at blive enige om prisen på midtbanespilleren. 

The Magpies har angiveligt fortalt Manchester United, at Longstaff ikke er tilgængelig for mindre end £50 millioner, hvilket er det samme som The Red Devils gav for Wan-Bissaka. 

Manchester United-lejren vurderer Newcastle-spilleren til £20 millioner, og de overvejer eftersigende, hvor meget de har lyst til at hæve buddet. Det skriver Sky Sports

21-årige Longstaff, der fik ni kampe for The Toons i sidste sæson, håber eftersigende, at klubberne kan blive enige om en pris, men skulle det ikke ske, har han fuld forståelse for Newcastles beslutning. 

Longstaff, der har fået sin fodboldopdragelse i Newcastle, underskrev i december en ny fireårig kontrakt. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED