AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 17:00
Sky-ekspert tror på Sturridge-leje: £30 millioner er for stor en risiko

Charlie Nicholas mener, at interesserede klubber tager en for stor risiko ved at betale de £30m for Daniel Sturridge, som Liverpool kræver for ham. Et lejeophold er derfor en mulighed.


Blot fem Premier League-kampe fra start er det blevet til for Daniel Sturridge i denne sæson, hvor historien er den samme som i fjor - og endda også året før. Skader og flere skader har sat en stopper for, at angriberen får regelmæssig spilletid.

Derfor spekuleres der nu endnu engang i, at det er tid for luftforandring for englænderen.

Liverpool har ifølge Liverpool Echo sat et prisskilt på £30 millioner på Sturridge, og det mener Skys Charlie Nicholas er en stor risiko at tage for interesserede klubber.

- Det er for mange penge for folk til at tage en chance. Han har mistet noget af sin fart, fortæller Charlie Nicholas til Sky.

- Han er fantastisk, når han spiller - lige så god som de bedste i Premier League - men vi ser det ikke ofte nok.

- Jeg vil blive forundret, hvis han bliver i Liverpool. Han skal ud og spille, men det vil nok blive på en lejeaftale, for £30m er for stor en risiko, slutter Nicholas.

Daniel Sturridge spillede en helt fantastisk sæson for Liverpool i 2013/14, hvor han scorede hele 21 mål i 26 kampe fra start. I de efterfølgende tre og en halv sæson har han blot spillet 30 kampe fra start i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED