AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 22:50
Sky-ekspert: Fire hold kan vinde Champions League i år

Sky-ekspert Graeme Souness har udpeget fire klubber, som han mener kan vinde Champions League i år.


Vi er halvvejs gennem ottendedelsfinalerne i årets noget atypiske Champions League-sæson, hvilket altså vil sige, at der stadig er 12 klubber i spil til at vinde det ikoniske trofæ med de lange ører.

Dog ikke hvis man spørger den skrappe Sky-ekspert Graeme Souness. Han mener nemlig, at der blot er fire klubber tilbage, som er i stand til at vinde årets udgave af Champions League.

Han skrev følgende i en klumme for The Times:

- Jeg forventer, at City flår Lyon i stykker - de er kæmpe favoritter. Guardiola skal være opmærksom på sine tidligere klubber i semifinalen, om det er Bayern eller Barca, skriver Souness og fortsætter:

- Hvis Messi har en god dag, kan de slå alle hold. Bayern er lige nu lysår foran alle andre klubber i Tyskland, hvor de allerede nu har kørt et par engelske hold ud af banen. 

- På den anden side af turneringstræet ser jeg PSG trække det korteste strå mellem dem og Atletico Madrid. De var noget heldige mod Liverpool, men de var samtidig kompakte og organiserede, afslutter Souness.

Ifølge den tidligere Premier League-spiller bliver det altså Atletico Madrid mod enten Manchester City eller Barca eller Bayern München i årets Champions League-finale.

Den næste Champions League-kamp spilles på onsdag, når Atalanta og PSG tørner sammen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED