AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 20:17
Sky: Brandt foretrækker Dortmund-skifte fremfor Premier League

Sky Germany erfarer, at Bayer Leverkusen-profilen, Julian Brandt, helst vil skifte til Dortmund, hvis han vælger at forlade klubben denne sommer.


23-årige Julian Brandt har længe haft et hot navn på den europæiske transferbørs, og denne sommer er ingen undtagelse. 

Den tyske midtbanespiller har haft en stærk sæson for Bayer Leverkusen, og det har vakt interesse i Premier League hos særligt Tottenham og Liverpool. 

Tyskeren har to år tilbage af sin kontrakt med Bayer Leverkusen, som han skiftede til fra Wolfsburg tilbage i 2014, og derfor kunne det godt tænkes, at Brandt snart ønsker at prøve kræfter med en større klub og en anden liga. 

Det erfarer Sky Germany dog, at det ikke nødvendigvis er tilfældet. Mediet hævder således, at Brandt foretrækker et skifte til Dortmund, hvis han vælger at skifte klub denne sommer. 

Bayer Leverkusen kan nemlig stadig nå at kvalificere sig til Champions League via Bundesligaen, og det kan angiveligt få Brandt til at blive endnu et år hos Leverkusen. 

Den tyske landsholdsspiller har eftersigende en frikøbsklausul på £21,5 millioner, hvilket er en billig pris taget de høje priser i betragtning. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED