Skrupskørt: Arsenal-fans starter indsamling - vil donere penge til West Ham

06.12.2023 Kl. 14:41

West Ham blev underbetalt, da klubben i sommer solgte Declan Rice til Arsenal for 914 millioner kroner.

Det mener en del Arsenal-fans i hvert fald, og derfor har man nu stiftet en indsamling via Go Fund Me.

Det skriver Daily Mail.

Her er målet at få indsamlet 218 millioner kroner. De skal sendes til West Ham som en slags efterbetaling som følge af Rices fornemme præstationer på Mikel Artetas mandskab.

– I lyset af det uheldige røveri af West Ham. Vi beder Arsenal-fans om at forene sig for at samle ind til, at West Ham kan kompenseres som følge af underbetalingen af Declan Rice.

– Det er blevet åbenlyst i de sidste 15 uger, at Edu (Arsenals sportsdirektør, red.) og Arsenal er dem, der nyder mest gavn af, at West Ham er blevet underbetalt med 218 millioner kroner.

Ovenstående er skrevet af indsamlingens stifter, Zac Wilson. Indsamlingen har dog endnu ikke skrabet en krone sammen.

Declan Rice scorede i det 97. minut til 4-3 i Arsenals sejr mod Luton tirsdag aften. Det er ikke første gang, at han scorer et meget vigtigt mål i de døende minutter af en kamp for The Gunners. Dermed skrev han sig tirsdag aften i en eksklusiv klub med selskab af Nicklas Bendtner.

Declan Rice – et klassekøb

I det hele taget virker den engelske midtbanespiller allerede nu til at være et klassekøb.

Ifølge statistiksiden WhoScored.com bedømmes Rices præstationer til 7,27 ud af 10.

Hans bedste præstation i denne sæson kom i forbindelse med 3-1-sejren over Manchester United, hvor han scorede 7,85 i bedømmelse.

Til sammenligning blev han bedømt til 7,76 i gårsdagens kamp mod Luton.

Hans mål til 4-3 efter 96 minutter og 23 sekunders spil skrev historie. Det er nemlig første gang, at Arsenal vinder en udekamp i Premier League efter at have scoret så sent inde i kampen.

En Arsenal-spiller, der var knap så heldig i kampen mod Luton, fik den værste karakter for en spiller i denne Premier League-sæson. Læs mere her.